Rörmokare som är skicklig i Stockholm

SRBR Rör AB

SRBR Rör AB är en certifierad och pålitlig rörmokarfirma med bas i Stockholm. Hos oss jobbar ett gäng rörmokare som har den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna utföra förstklassiga jobb. Vi har hela Stockholm som arbetsområde och hjälper bland annat privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med rör och VVS-arbeten.

Är du mån om högkvalitativ service till ett förmånligt pris behöver du inte tveka innan du hör av dig till oss på SRBR Rör AB! Vi nås alltid med kort varsel och tillhandahåller både planerade arbeten och akuta jour-ärenden. Du når oss både genom att fylla i vårt kundformulär, samt genom att slå oss en signal på vårt telefonnummer. Hör av dig direkt!

Experter på rör och ledningar

Vi på SRBR Rör AB är experter på allt som har med rör och ledningar att göra. Oavsett vilken typ av problem du har med dessa finns vi därför här för att hjälpa dig. Detta innefattar bland annat nyinstallationer, byten, samt felsökning och åtgärdande. Med våra goda branschkontakter och våra beprövade arbetsmetoder kan du alltid känna dig trygg i att du får kvalitetssäkrade lösningar med oss. Om du skulle vara osäker kring vilken typ av installation som passar sig bäst, eller vilken produkt som håller bäst standard kan vi självklart bistå med rådgivning. Med vår omfattande branscherfarenhet besvarar vi gärna alla frågor du kan tänkas ha. Hör av dig till oss idag för att komma i kontakt med någon av våra medarbetare!

Rörmokare pålitlig i Stockholm

Vi värnar om miljön

Vi på SRBR Rör AB är också ett mycket miljövänligt företag som bryr oss om klimatet. Just av den anledningen använder vi oss bara av miljövänliga produkter. Vi gör också alltid allt som står i vår makt för att ha så låga nivåer av utsläpp som möjligt. Detta har positiva effekter för planeten, våra medarbetare och för dig som kund.

Om du dessutom vill spara in pengar på sikt genom en nyinstallation som är energismartare kan vi komma med tips och råd. Utvecklingen går i snabb takt och det kommer ständigt nya produkter på marknaden. Som företag strävar vi efter att alltid hålla oss uppdaterade genom att fortbilda oss med jämna mellanrum. Med oss får du helt enkelt en rörmokarfirma som både levererar kvalitetsresultat till ett bra pris, och ser till att lösningarna är hållbara, klimatsmarta och står sig över tid. Vill du veta mer om vårt miljöarbete kan du ta kontakt med oss idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify