Vi kan hjälpa dig på många sätt

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt när det kommer till rör och ledningar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Stambyten

Behöver samtliga rör och ledningar i din bostad bytas ut? Då är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Med vår hjälp kan du se till att dina rör och ledningar fungera som om de vore nya igen.

services_icon1

VVS-besiktning

Vi kan även hjälpa dig med VVS-besiktning. Vi utför då grundliga kontroller och gör felsökningar om det är så att det är något som inte fungerar som det ska. Vi ser då till att fixa till detta så att dina rör och ledningar börjar fungera som de ska igen.

services_icon1.png

Installationer

Vi kan också hjälpa dig med olika typer av installationer relaterade till rör och ledningar. Detta kan handla om allt från installationer av varmvattenberedare till installationer av handfat, tvättmaskiner och diskmaskiner. I samband med detta berättar vi självklart om det är något särskilt du behöver tänka på.

services_icon1

Jour

Vi förser dig även med jourservice. Oss kan du därför kontakta för hjälp oavsett vilken tid på dygnet det är. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Vid akuta ärenden rekommenderar vi starkt att du ringer oss för att få hjälp så snabbt som möjligt. Om du exempelvis har en vattenläcka räknas varje minut och det är viktigt att du hör av dig så fort du upptäcker problemet.